FAQ - Omaska

Wilujeng sumping di ramatloka resmi OMASKA bagasi.

logo

Nelepon kami : 0086 15350615781

Email : sales018@baigouluggage.cn

FAQ

FAQ

Q1: Lamun abdi tiasa nampi harga kantong bagasi?

Urang bakal cutatan sareng 24hours sanggeus urang meunang panalungtikan.

Lamun urgent, mangga nelepon nomer telepon kami 008615350615781 atanapi ngahubungan kami ku email sales018@baigouluggage.cn

Q2: Dupi anjeun kantong bagasi, ransel, pabrik kantong laptop?

Sumuhun, kami bagasi jeung tas pabrik pikeun leuwih ti 20years sarta kami ngalakukeun bisnis ékspor pikeun leuwih ti 10years (ransel, kantong cangkéng, kantong laptop, kantong komputer jsb produk iinditan)

Q3: Dupi anjeun nawiskeun sampel kantong bagasi?

enya, urang tiasa nawiskeun sampel kantong bagasi. fee sampel $ 10-100 per sapotong, teu kaasup muatan pengiriman barang.

Q4: Sabaraha nu bagasi / ransel sampel kalungguhan lilana urutan kalungguhan massa waktos?

kalungguhan waktos sampel mangrupakeun 5-7days per sapotong.

Massa waktos urutan kalungguhan téh ngeunaan 40-45days sanggeus confirming deposit teh.

Ongkos waktos ku laut nyaéta ngeunaan 30-60days

Q5: Naon istilah mayar?

30% T / T sateuacanna, kasaimbangan ngalawan salinan B / L.

L / C

D / P

Western rugbi jsb

Q6: Naon nu kantong bagasi MOQ?

1 * 40hq wadahna 540sets pikeun 3pieces diatur bagasi (bagasi)

600 PCS (kantong Laptop)

600 PCS (ransel)

600 PCS (kantong cangkéng)

Q7: Dupi anjeun nampi OEM / ODM pesenan bagasi?

A:  Sumuhun, urang ngalakukeun. 99% pesenan pabrik urang nu OEM / ODM pesenan.

Q8: Dupi anjeun ngaropea brand sorangan atawa desain?

A:  Sumuhun, urang tiasa ngaropea brand jeung desain sorangan.

Q9: Dimana pasar luar negeri anjeun bagasi jeung ransel?

A:  Urang Polandia, Jerman, Arab arab, Dubai, Israél, Aljazair, Nigeria, AS, Kanada, Brazil jeung Peru jsb

Q10: Naon kaunggulan pabrik anjeun?

A:  1). Istilah pembayaran kalapa.

2). Nganteurkeun dina jangka waktu.

3). kualitas stabil.

5). Tim jualan profésional.

Taros Kami