Forslag til udlændinge om at komme til Kina?

Forslag til udlændinge om at komme til Kina?

I de senere år har "Kina-feberen" været stigende.Selv den tidligere generalsekretær for World Tourism Organisation har offentligt forudsagt, at det bliver 2020 senest, så det gamle land bliver verdens største turistdestination.

Kina (2)

Det er rigtigt, at Kinas enorme jord og ressourcer giver et rigt turismefundament.Fra syd til nord, fra øst til vest er Kinas udseende som helhed virkelig fantastisk.

Kina (3)

Vi diskuterer ofte, hvad man skal være opmærksom på, når man rejser til udlandet.Lad os i dag tage et kig på de råd, udlændinge kommer til Kina for deres ledsagere!

For det første behøver kontanter ikke så meget (nu behøver du ikke at tage så meget med).Faktisk, nu er Kinas mobilbetaling så praktisk, at selv når du køber kandiserede hau i vejkanten, vil din bedstemor lade dig scanne koden.

For det andet, ingen deponering (ingen deponering), faktisk ville vi ikke have noget imod at give deponering.

For det tredje: Brug dine evner til at prutte.(Det må være et godt køb), udlændinge skal lære denne færdighed, ellers kan de undre sig over, hvor rigt Kina er.

For det fjerde: Drik ikke vand fra rør.(Sørg for ikke at drikke vandet i røret) I udlandet kan postevand drikkes direkte, men i Kina skal du stadig købe vand på flaske at drikke.

For det femte: Jo flere mennesker der er, jo bedre er restauranterne.(Jo flere mennesker der er, jo bedre er restauranterne.) Faktisk vælger vi normalt denne måde, når vi skal ud at lege.

Seks, tag en meget flot kvalitetrejsebagage.

For det syvende kan kinesere godt lide at tage billeder.(Kineserne Xia Huan tog billeder) En udlænding var blandet ind blandt en gruppe kinesere.Det skal tages.Der bor dog flere og flere udlændinge i Kina i dag.Dette fænomen er meget mindre..

For det ottende, det er meget praktisk at se læger i Kina.(Det er meget praktisk at se læger i Kina).Jeg må sige med sikkerhed.Der vil være mere eller mindre hovedpine under rejsen.Det er virkelig nemt at se læger i Kina.

Kina (1)


Indlægstid: 15. december 2021

Der er i øjeblikket ingen tilgængelige filer