Fautuaga mo tagata mai fafo e o mai i Saina?

Fautuaga mo tagata mai fafo e o mai i Saina?

I tausaga talu ai nei, o le "Saina fiva" ua faʻateleina.E oo lava i le Failautusi-Aoao muamua o le Faalapotopotoga o Tagata Tafafao Maimoa mai le Lalolagi, ua valoia faalauaitele e faapea o le a oo i le 2020 i se taimi lata mai, o lea o le a avea ai le atunuu anamua ma nofoaga numera tasi i le lalolagi.

Saina (2)

E moni o le tele o fanua ma punaoa a Saina e maua ai se faavae mauoa turisi.Mai le itu i saute i matu, mai sasaʻe i sisifo, o foliga vaaia o Saina atoa e matua ofoofogia lava.

Saina (3)

E masani ona matou talanoaina mea e tatau ona gauai i ai pe a faimalaga i fafo.I aso nei, sei o tatou tilotilo i fautuaga a tagata mai fafo e o mai i Saina mo a latou soa!

Muamua, e le mana'omia e tinoitupe le tele (o lea e te le mana'omia le aumaia o le tele).O le mea moni, o le taimi nei o le totogi feaveaʻi a Saina ua faigofie tele e tusa lava pe e te faʻatau lole lole i luga o le auala, e faʻatagaina oe e lou tinamatua e suʻe le code.

Lona lua, Leai se tipping (leai se tipping), o le mea moni, matou te le mafaufau i le tipi.

Tolu, Fa'aaoga ou tomai fa'atautau.(E tatau ona faʻatau), e tatau i tagata mai fafo ona aʻoaʻoina lenei tomai, a leai atonu latou te mafaufau pe o le a le tamaoaiga o Saina.

Lona fa, Aua le inu vai mai paipa.(Ia mautinoa e aua le inuina le vai o loʻo i totonu o le paipa) I atunuu i fafo, e mafai ona inu saʻo le vai paipa, ae i Saina, e manaʻomia lava ona e faʻatau vai fagu e inu ai.

Lima, O le tele o tagata, o le lelei foi lea o faleaiga.(O le toʻatele o tagata, o le lelei foʻi lea o faleʻaiga.) O le mea moni, e masani ona tatou filifili i le auala lea pe a tatou o i fafo e taaalo.

Ono, ave se uiga manaia teleatopa'u malaga.

Lona fitu, e fiafia tagata Saina e pu'e ata.(O tagata Saina Xia Huan na pueina ata) Sa fefiloi se tagata ese i totonu o se vaega o tagata Saina.E tatau ona ave.Ae ui i lea, o loʻo toʻatele tagata mai fafo o loʻo nonofo i Saina i aso nei.O lenei tulaga e matua itiiti lava..

Valu, E faigofie tele le va'ai foma'i i Saina.(E faigofie tele ona vaʻai fomaʻi i Saina).E tatau ona ou fai atu ma le mautinoa.O le a sili atu pe itiiti ifo le ulu ile taimi o femalagaaiga.E matua faigofie lava ona vaʻai fomaʻi i Saina.

Saina (1)


Taimi meli: Tes-15-2021

E leai ni faila o maua i le taimi nei