Ngeunaan - Omaska

Wilujeng sumping di ramatloka resmi OMASKA bagasi.

logo

Nelepon kami : 0086 15350615781

Email : sales018@baigouluggage.cn

kira-kira

kira-kira

门头 1 (1)

Baoding Baigou Tianshangxing Kantong Kulit Barang Co.Ltd mangrupakeun produsén profésional dina aktipitas ngembangkeun, produksi, diobral jeung ékspor nilon kantong trolley, PU bagasi tur PC / ABS koper ransel nu boga leuwih ti 18 taun pangalaman.

Dina hidayah ti Presiden manajer Cik Li tim departemen Tianshangxing anu tumuwuh continously kusabab pangalaman dirina dina widang bagasi.

Parusahaan boga Langchao Omaska ​​Balmatik sakumaha brand sorangan jeung cooperates kalawan sababaraha meuli merek kasohor.

Dina produk, standar kualitas ketat nu ngadegkeun tina ngembangkeun kana produksi nyieun produk jadi pangalusna. Dina jasa, konsumén béda ti béda nagara jeung aréa nu puas kabeh waktu.

Parusahaan ngajaga up jeung kali na innovates dina dasar pasar. Produk ngarobah ka sagala rupa catagory tinimbang ngan hiji jenis. pemesanan pribadi anu ditarima tinimbang ukur tarekat massa.

Dedicated ka maturan konsumén produk pangalusna sarta jasa, motto urang nyaeta "Kalayan Platform kami pikeun nyugemakeun More Jalma, Kalawan Produk kami ka Kauntungan Konsumén More"!

"Nyieun unggal produk taliti, porsi unggal customer attentively" nyaéta arah tim Tianshangxing. kualitas luhur harga produk pangalusna anu tujuan langgeng Tianshangxing berpungsi on. Simkuring yakin yén sakelompok jalma kalawan gol na impian baris nyieun keajaiban. Hayu urang gabung leungeun jeung nyieun hébat prestasi babarengan. Kami di jalan sadaya waktu!

Alamat pabrik: jalan NO.12 Yanling, Qunyu jalan, CT mesin industri taman, kota Baigou, (kota Gaobeidian) kotana Baoding, Propinsi Hebei Province, Cina.

bandara pangcaketna: bandara Tianjin Binhai (atawa bandara ibukota Beijing)

Butuh 3hours ti bandara Tianjin atanapi Beijing ka pabrik ku mobil

stasiun pangcaketna: stasiun Baigou (atawa stasiun wétan Gaobeidian)

Butuh 20minutes ti Baigou stationt ka pabrik ku mobil

Butuh 40minutes ti stasiun wétan Gaobeidian ka pabrik ku mobil

Pabrik kontak baé: Mr. Allen (manajer jualan)

Kontak Mobile NO .: 0086 15350615781

Email:  sales018 @ b aigouluggage.cn

Ngeunaan-us001
Ngeunaan-us002
Taros Kami