Sarat jeung Kaayaan distributor - Omaska

Wilujeng sumping di ramatloka resmi OMASKA bagasi.

logo

Nelepon kami : 0086 15350615781

Email : sales018@baigouluggage.cn

Sarat jeung Kaayaan distributor

Sarat jeung Kaayaan distributor

Agen budi

Agen normal

 

 

Kumaha carana abdi tiasa janten agen budi?

1. kuantitas Orde kudu leuwih ti 50 * 40 peti per taun

2. 50% pesenan kedah nganggo brand pabrik urang - OMASKA

3. mastikeun niténan Rahasia dagang

4. pembayaran timely

Naon kauntungan janten agen budi kami?

1. jaminan Quality

2. Dina waktu pangiriman

3. dileueut harga pangalusna

4. Méré panangtayungan pasar

 

 

Kumaha carana abdi tiasa janten agen normal?

1. kuantitas Orde kudu leuwih ti 4 * 40 peti per taun

2. 50% pesenan kedah nganggo brand pabrik urang - OMASKA

3. mastikeun niténan Rahasia dagang

4. pembayaran timely

Naon kauntungan janten agen normal kami?

1. jaminan Quality

2. Dina waktu pangiriman

3. harga Munasabah

Taros Kami