Distributor Policy

Agent tunggal

Agent normal

 

 

Aku bisa dadi agen tunggal?

1. jumlahe Order kudu luwih saka 50 * 40 kontaner saben taun

2. 50% pesenan kudu nggunakake account pabrik kang - OMASKA

3. Strictly mirsani Rahasia perdagangan

4. pembayaran Pas wektune

Apa kauntungan dadi agen tunggal kita?

1. tanggungan Quality

2. Ing wektu pangiriman

3. Seneng rega paling

4. Nyedhiyani perlindhungan pasar

 

 

Aku bisa dadi agen normal?

1. jumlahe Order kudu luwih saka 4 * 40 kontaner saben taun

2. 50% pesenan kudu nggunakake account pabrik kang - OMASKA

3. Strictly mirsani Rahasia perdagangan

4. pembayaran Pas wektune

Apa kauntungan dadi agen normal kita?

1. tanggungan Quality

2. Ing wektu pangiriman

3. rega cukup