FAQ

Apa rega sampeyan?

kita bakal ngirim dhaftar rega karo kabeh informasi produk yen sampeyan milih model saka website kita.

Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Ya, kita duwe MOQ, jumlah total saben pesenan ora bisa kurang saka limang potong.

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kanggo produk lan impor utawa ekspor kabutuhan.

Apa wektu timbal rata-rata?

Kanggo merek TIGERNU, kita duwe luwih saka 200000pcs saham saben sasi, wektu anjog siji dina.

Kanggo urutan OEM, wektu sampel bakal 5-7 dina, lan urutan produksi massal, anjog wektu: 30-40 dina.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank kita, T / T, Western Union utawa PayPal, utawa kita bisa menehi hasil ing platform Grosir Alibaba.

Kanggo merek TIGERNU, pembayaran lengkap kudu ditindakake sapisan.

Kanggo pesenan OEM / ODM, 30% Simpenan sadurunge ngasilake, 70% Pembayaran imbang sadurunge barang mangkat saka pabrik kita.

Apa garansi produk?

Amarga workmanship tangan, ngidini 1% cacat saben pesenan.Luwih saka 1% cacat saben pesenan, Penjual
bakal tanggung jawab.

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor sing berkualitas tinggi.Pengepakan ing njero yaiku bahan PE, ramah lingkungan lan cukup kuwat kanggo nglindhungi saben produk, paket njaba, kita nggunakake karton nggawe kertas limang lapisan, kanthi benang sing kuwat kanggo ndandani karton.

Kepiye babagan biaya pengiriman?

Biaya pengiriman gumantung saka cara sampeyan milih kanggo njupuk barang.Express biasane cara paling cepet nanging uga paling larang.Kanthi angkutan laut minangka solusi sing luwih apik kanggo jumlah gedhe.Cara paling apik kanggo milih Sepur yen ana .Persis tarif barang kita mung bisa menehi yen kita ngerti rincian jumlah, bobot lan cara.Ana akeh pilihan ing China kanggo ngatur pengiriman, luwih apik kanggo nindakake istilah FOB / EXW .Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.