FAQ

Naon harga anjeun?

kami bakal ngirim anjeun daptar harga sareng sadaya inpormasi produk upami anjeun milih modél tina halaman wéb kami.

Dupi anjeun gaduh kuantitas pesenan minimum?

Leres, urang gaduh MOQ, jumlah total unggal pesenan henteu tiasa kirang ti lima lembar.

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu relevan?

Leres, urang tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi pikeun produk sareng kabutuhan impor atanapi ékspor.

What is the average lead time?

Pikeun merek TIGERNU, urang gaduh langkung ti 200000pcs saham unggal bulan, waktos ngarah nyaéta hiji dinten.

Pikeun urutan OEM, waktu sampel bakal 5-7 poé, sarta urutan produksi masal, ngarah waktos: 30-40days.

Jenis metode pamayaran naon anu anjeun nampi?

Anjeun tiasa ngadamel pamayaran kana rekening bank kami, T / T, Western Union atanapi PayPal, atanapi urang tiasa nganyahokeun platform borongan Alibaba kami.

Pikeun merek TIGERNU, pamayaran pinuh kedah dilakukeun sakali.

Pikeun pesenan OEM / ODM, 30% Deposit sateuacan ngahasilkeun, 70% Pembayaran saimbang sateuacan barang angkat ti pabrik urang.

Naon jaminan produk?

Alatan workmanship leungeun, éta ngamungkinkeun 1% cacad per urutan.Langkung ti 1% cacad per pesenan, Seller
bakal tanggung jawab eta.

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami sok nganggo bungkusan ékspor kualitas luhur.Bungkusan jero nyaéta bahan PE, ramah lingkungan sareng cukup kuat pikeun ngajagi unggal produk, pakét luar, kami nganggo lima lapisan kertas karton, kalayan benang anu kuat pikeun ngalereskeun karton.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih nyandak barang.Express biasana mangrupikeun cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal.Ku angkutan laut mangrupikeun solusi anu langkung saé pikeun jumlah anu ageung.Cara pangalusna nyaéta pikeun milih karéta lamun aya .Persis ongkos angkutan barang urang ngan bisa méré Anjeun lamun urang nyaho wincik jumlah, beurat jeung jalan.Aya kavling pilihan di Cina pikeun ngatur pengiriman barang, éta hadé pikeun ngalakukeun istilah FOB / EXW .Please ngahubungan kami pikeun informasi salajengna.