Urang nyadiakeun produk perjalanan kualitas luhur

OMASKA TAS TRAVELLING

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

Katerangan ringkes:

Baoding Baigou Tianshangxing Tas Kulit Barang Co.Ltd mangrupakeun produsén profésional kalibet dina ngembangkeun, produksi, diobral jeung ékspor nilon kantong trolley, PU koper jeung PC / ABS koper, popok ransel, USB ransel, kantong sakola jeung tas nona nu boga leuwih ti 20 taun pangalaman.
Kami ngagaduhan 200 pagawé sareng 35 salesman, 10 desainer sorangan, nyetél kantor Baoding sareng kantor Shenzhen pikeun nampi sadaya palanggan di sakumna dunya.

OMASKA salaku merek internasional, parantos nyetél agén merek OMASKA di Saudi, Dubai, Nigeria, Brazil, Pakistan, India langkung ti 25 nagara.

Dina produk, standar kualitas anu ketat ditetepkeun tina pamekaran ka produksi pikeun ngajantenkeun produk janten anu pangsaéna. Dina layanan, konsumén béda ti nagara béda jeung wewengkon wareg unggal waktu.

Pausahaan tetep nepi ka jaman jeung innovates dina dasar pasar. Produk robah jadi sababaraha kategori tinimbang ngan hiji jenis. Pesenan pribadi tiasa ditampi tibatan ngan ukur pesenan massal.

News & Kajadian

kana urang
maca deui

Sertifikasi

ngahargaan
  • LOGO-1
  • LOGO-1
  • LOGO-2
  • LOGO-2
  • LOGO-3
  • LOGO-4
  • LOGO-5
  • LOGO-6
  • LOGO-7
  • LOGO-8
  • LOGO-9