Wilujeng sumping di ramatloka resmi OMASKA bagasi.

logo

Whatsapp :0086+15350615781

Email : sales018@baigouluggage.cn

harga Competitve

harga Competitve

waragad transportasi low; atah waragad ngayakeun bahan low; waragad kuli low.

pangiriman gancang

pangiriman gancang

Leuwih 150+ pagawe ngajamin kapasitas unggal poé.

kualitas stabil

kualitas stabil

3 QC teams; Experienced staff; The spirit of excellence.

coopperation aman

coopperation aman

Alibaba group provides our company with a credit guarantee of 844,000 us dollars.

Hard luggage More

Ngeunaan urang More

Tentang Kami

Baoding Baigou Tianshangxing Kantong Kulit Barang Co.Ltd mangrupakeun produsén profésional dina aktipitas ngembangkeun, produksi, diobral jeung ékspor nilon kantong trolley, PU bagasi tur PC / ABS koper ransel nu boga leuwih ti 18 taun pangalaman.
Dina hidayah ti Presiden manajer Cik Li tim departemen Tianshangxing anu tumuwuh continously kusabab pangalaman dirina dina widang bagasi.
Parusahaan boga Langchao Omaska Balmatik sakumaha brand sorangan jeung cooperates kalawan sababaraha meuli merek kasohor.

Whatsapp number 0086+15350615781

Wechat number 0086+15350615781

Skype account live:allenwang1949

Email sales018@baigouluggage.cn

Diajar More >>
Taros Kami

Send your message to us:

Write your message here and send it to us