Wilujeng sumping di ramatloka resmi OMASKA bagasi.

logo

Nelepon kami : 0086 15350615781

Email : sales018@baigouluggage.cn

harga Competitve

harga Competitve

waragad transportasi low; atah waragad ngayakeun bahan low; waragad kuli low.

pangiriman gancang

pangiriman gancang

Leuwih 150+ pagawe ngajamin kapasitas unggal poé.

kualitas stabil

kualitas stabil

3 tim inspeksi kualitas.

coopperation aman

coopperation aman

grup Alibaba nyadiakeun parusahaan urang kalawan jaminan kiridit ti 420.000 urang dollar.

teuas bagasi More

Ngeunaan urang More

Tentang Kami

Baoding Baigou Tianshangxing Kantong Kulit Barang Co.Ltd mangrupakeun produsén profésional dina aktipitas ngembangkeun, produksi, diobral jeung ékspor nilon kantong trolley, PU bagasi tur PC / ABS koper ransel nu boga leuwih ti 18 taun pangalaman.
Dina hidayah ti Presiden manajer Cik Li tim departemen Tianshangxing anu tumuwuh continously kusabab pangalaman dirina dina widang bagasi.
Parusahaan boga Langchao Omaska Balmatik sakumaha brand sorangan jeung cooperates kalawan sababaraha meuli merek kasohor.

Diajar More >>

blog More

Taros Kami