NE OFROJMË PRODUKTE TË UDHËTIMIT TË CILËSISË TË LARTË

ÇANTA UDHETIMI OMASKA

Na besoni, na zgjidhni

Rreth Nesh

Përshkrim i shkurtër:

Baoding Baigou Tianshangxing Çanta Mallra Lëkure Co.Ltd është një prodhues profesionist i angazhuar në zhvillimin, prodhimin, shitjen dhe eksportin e çantës së karrocave najlon, bagazheve PU dhe valixheve PC/ABS, çantës së shpinës me pelena, çantës së shpinës USB, çantës së shkollës dhe çantave për zonja e cila ka më shumë se 20 vite eksperience.
Ne kemi 200 punëtorë dhe 35 shitës, 10 stilistë të vetë, kemi ngritur zyrën Baoding dhe zyrën Shenzhen për të pranuar të gjithë klientët në të gjithë botën.

OMASKA si një markë ndërkombëtare, ka krijuar agjent të markës OMASKA në Saudi, Dubai, Nigeri, Brazil, Pakistan, Indi në më shumë se 25 vende.

Për produktet, standardet strikte të cilësisë vendosen nga zhvillimi në prodhim për t'i bërë produktet të jenë më të mirat. Në shërbim, klientë të ndryshëm nga vende dhe zona të ndryshme janë të kënaqur gjatë gjithë kohës.

Kompania vazhdon me kohën dhe inovon në bazë të tregut. Produktet ndryshojnë në kategori të ndryshme në vend të vetëm një lloji. Porositë e personalizuara janë të pranueshme në vend të porosive vetëm masive.

Lexo më shumë
 • LOGO-1
 • LOGO-1
 • LOGO-2
 • LOGO-2
 • LOGO-3
 • LOGO-4
 • LOGO-5
 • LOGO-6
 • LOGO-7
 • LOGO-8
 • LOGO-9