FAQ

FAQ

Cilat janë çmimet tuaja?

ne do t'ju dërgojmë listën e çmimeve me të gjitha informacionet e produktit nëse zgjidhni modele nga faqja jonë e internetit.

A keni një sasi minimale porosie?

Po, ne kemi MOQ, sasia totale e secilës porosi nuk mund të jetë më pak se pesë copë.

Mund të jepni dokumentacionin përkatës?

Po, ne mund të ofrojmë shumicën e dokumentacionit për produktet dhe nevojat e importit ose eksportit.

Cila është koha mesatare e prodhimit?

Për markën TIGERNU, ne kemi më shumë se 200000 copë stoqe çdo muaj, koha kryesore është një ditë.

Për porosinë OEM, koha e mostrës do të jetë 5-7 ditë, dhe porosia e prodhimit në masë, koha kryesore: 30-40 ditë.

Çfarë lloj mënyrash pagese pranoni?

Ju mund ta bëni pagesën në llogarinë tonë bankare, T/T, Western Union ose PayPal, ose ne mund të merremi me platformën tonë me shumicë Alibaba.

Për markën TIGERNU, pagesa e plotë duhet të bëhet një herë.

Për porosinë OEM / ODM, depozitoni 30% përpara se të prodhoni, 70% pagesë të balancuar përpara se mallrat të nisen nga fabrika jonë.

Cila është garancia e produktit?

Per shkak te punimit te dores lejon 1% defekt per porosi.Më shumë se 1% defekt për porosi, Shitësi
do të jetë përgjegjës për të.

A garantoni dërgesë të sigurt dhe të sigurt të produkteve?

Po, ne përdorim gjithmonë paketim eksporti me cilësi të lartë.Paketimi i brendshëm është material PE, ekologjik dhe mjaft i fortë për të mbrojtur çdo produkt, paketimin e jashtëm, ne përdorim kartonin me pesë shtresa letre, me fije të fortë për t'u fiksuar në kuti kartoni.

Po në lidhje me tarifat e transportit?

Kostoja e transportit varet nga mënyra që zgjidhni për të marrë mallrat.Express është zakonisht mënyra më e shpejtë, por edhe më e shtrenjtë.Me transport detar është zgjidhja më e mirë për sasi të mëdha.Mënyra më e mirë është të zgjidhni trenin nëse ka. Saktësisht tarifat e transportit mund t'ju japim vetëm nëse dimë detajet e sasisë, peshës dhe mënyrës.Ka shumë zgjedhje në Kinë për të rregulluar transportin, është më mirë të bëni termin FOB / EXW. Ju lutemi na kontaktoni për informacione të mëtejshme.


Aktualisht nuk ka skedarë të disponueshëm