babagan awake dhewe

babaganindex

Tianshangxing asalé saka bengkel gawenan tangan ing taun 1999 lan resmi diadegaké ing taun 2009 kanthi modal kadhaptar 5 yuta RMB.Minangka Ketua Unit Asosiasi Perdagangan Impor lan Ekspor Baigou, Tianshangxing duwe spesialisasi ing riset, pangembangan, produksi, lan dodolan macem-macem jinis produk bagasi lan tas ransel.Perusahaan saiki makaryakke luwih saka 300 anggota staf lan duwe volume dodolan taunan ngluwihi 5 yuta Unit, karo produk sing didol ing liwat 150 negara.

Saiki, Tianshangxing wis nandur modal ing pambangunan luwih saka sepuluh jalur produksi kanggo produk bagasi lan tas.Wis nggawe garis produksi standar dhuwur kanggo seri bagasi kain, seri bagasi cangkang keras, seri tas bisnis, seri tas ibu lan bayi, seri olahraga ruangan, lan seri tas modis.Perusahaan wis mbentuk proses operasi lengkap saka desain produk, pangolahan, inspeksi kualitas, kemasan, lan pengiriman, kanthi kapasitas produksi 5 yuta unit saben taun.

produk

Pp Bagasi

Bagasi ABS

Bagasi Kain

Ransel

PP BAG

PP BAGASI 5 PCS

Paket PP 5 PCS

PP BAG

PP gawan BAIGOU

PP LUGGAGE BAIGOU PABRIK

OMASKA

OMASKA PP

OMASKA PP LUGGAGE 4PCS

OMASKA

OMASKA ABS

OMASKA ABS LUGGAGE

OMASKA

GROSIR OMASKA

OMASKA GROSIR LUGGAGE

OMASKA

OMASKA ABS

OMASKA ABS LUGGAGE

OMASKA

OMASKA

OMASKA MANUFACTURES

ADAT

ADAT

CUSTOM WATERPROOF

OMASKA

OMASKA LUGGAG

OMASKA LUGGAGE SUPPLIER

OMASKA

OMASKA

OMASKA Ngatur

OMASKA

OMASKA

BACKPACK OMASKA

127TH

KANTON 127

CANTON FAIR 127

gampang kanggo nggunakake

Operasi sing prasaja lan cepet sinau sapisan

warta anyar

Sawetara pitakon pers

Omaska® bakal nggawa bagasi karo t...

Aku bungah banget ngumumake partisipasi ing Canton Fair sing bakal teka saka 31 Oktober nganti 4 November 2023. Acara bergengsi iki bakal dianakake ing NO.380 Yuejiang Middle Road, Distrik Haizhu, Guangzhou, ...

Waca liyane

OMASKA September Product Mega Sale: Your...

OMASKA, jeneng utama ing donya peralatan travel lan aksesoris, seneng banget kanggo ngumumake September Product Mega Sale, nawakake diskon luar biasa kanggo macem-macem tas ransel, tas, lan barang bagasi.Prep...

Waca liyane

Ngenalake Koleksi Koper Terbaru OMASKA...

Para penggemar lelungan lan penggemar koper sing dihormati, Kita seneng banget ngenalake tambahan paling anyar ing jagad peralatan perjalanan: koleksi koper anyar OMASKA.Kanthi komitmen teguh kanggo kualitas lan unp...

Waca liyane

Stok produk OMASKA: kom...

Konsep Merek: Wiwit diadegake, OMASKA wis netepi konsep merek "nyiptakake pilihan sing apik kanggo para wisatawan", lan komitmen kanggo nyedhiyakake saben wong sing lelungan tas sing berkualitas tinggi ...

Waca liyane

Pameran Asia Fashion Thailand ngenteni ...

Para pelanggan sing dihormati, Kita seneng banget ngumumake manawa pabrik tas OMASKA bakal melu ing Pameran Asia Fashion Thailand tanggal 13-15 Juli 2023. Nomer stan kita yaiku C2, lan kanthi hormat ngundang sampeyan ...

Waca liyane

gampang kanggo nggunakake

Operasi sing prasaja lan cepet sinau sapisan

Ngirim

Saiki ora ana file sing kasedhiya