Welcome to website resmi OMASKA bagasi.

logo

Nelpon kita : 0086 15350615781

Email : sales018@baigouluggage.cn

rega Competitve

rega Competitve

biaya transportasi Low; raw biaya mundhut barang utowo jasa materi kurang; biaya pegawe kurang.

layang Fast

layang Fast

Swara 150+ buruh njamin kapasitas saben dina.

kualitas stabil

kualitas stabil

3 tim pengawasan kualitas.

coopperation aman

coopperation aman

grup Alibaba menehi kita perusahaan karo njamin kredit 420.000 us dolar.

hard Luggage Liyane

About us Liyane

Babagan awake dhewe

Baoding Baigou Tianshangxing Bag Kulit, Barang Co.Ltd punika Produsèn profesional melu ing pembangunan, produksi, sale lan ekspor Nylon tas troli, PU bagasi lan PC / ABS koper tas ransel kang wis luwih saka 18 taun pengalaman.
Bimbingan presiden manager Ms Li tim saka departemen Tianshangxing sing akeh continously amarga saka pengalaman ing lapangan gawan.
Company wis Langchao Omaska Balmatik minangka account dhewe lan cooperates karo sawetara panuku account misuwur.

Sinau liyane >>

blog Liyane

Contact us