KAMI MENYEDIAKAN PRODUK TRAVELLING BERKUALITAS

OMASKA TRAVELLING BAG

Dipercaya kita, pilih kita

Babagan Kita

Katrangan singkat:

Baoding Baigou Tianshangxing Bag Kulit Barang Co.Ltd punika Produsèn profesional melu ing pembangunan, produksi, Advertisement lan ekspor saka Nylon tas troli, PU bagasi lan PC/ABS koper, tas ransel popok, tas ransel USB, tas sekolah lan tas wanita kang wis luwih saka 20 taun pengalaman.
Kita duwe 200 buruh lan 35 salesman, 10 desainer dhewe, nyiyapake kantor Baoding lan kantor Shenzhen kanggo nampa kabeh pelanggan ing saindenging jagad.

OMASKA minangka merek internasional, wis nyiyapake agen merek OMASKA ing Saudi, Dubai, Nigeria,Brazil, Pakistan, India luwih saka 25 negara.

Ing produk, standar kualitas sing ketat ditetepake saka pangembangan nganti produksi kanggo nggawe produk dadi sing paling apik. On layanan, pelanggan beda saka macem-macem negara lan wilayah wareg kabeh wektu.

Perusahaan tetep karo wektu lan inovasi adhedhasar pasar. Produk ganti dadi macem-macem kategori tinimbang mung siji jinis. Pesenan pribadi bisa ditampa tinimbang mung pesenan massal.

Warta & Acara

menyang kita
maca liyane

Sertifikasi

pakurmatan
  • LOGO-1
  • LOGO-1
  • LOGO-2
  • LOGO-2
  • LOGO-3
  • LOGO-4
  • LOGO-5
  • LOGO-6
  • LOGO-7
  • LOGO-8
  • LOGO-9