OMASKA Tas Popok Ransel dengan Bantalan Ganti Portabel Tas Bayi Uniseks Besar Tas Punggung Perjalanan Serbaguna untuk Ibu Ayah #HS2015-2

Katrangan singkat:

Item No.: HS2015-2

Bahan: Oxford

Ukuran: 26.0*20.0*46.0 CM

Bobot: 0.54KGS

Lining: 210D polyester

30 pcs saben karton, ukuran karton 50x60x70CM, 18.5kgs saben karton

OEM/ODM pesenan (logo ngatur)

Terima pesanan SKD (Semi-Knocked Down).

50% T / T minangka simpenan, imbangan sadurunge dikirim


Detail Produk

Tag produk

PRODUCTS DESCRIPTIONTas ibu dirancang lan diprodhuksi khusus kanggo nyenengake bayi lan bocah cilik. Produk bayi, bocah cilik lan ibu-ibu dilebokake ing tas kanthi kapisah kanggo menehi penak kanggo para ibu njupuk anak-anake.

12 18 19 0U9A6693 21 0U9A6724 22

Syarat dagang

Panganggone Lelungan / Laptop / Saben dina / Bisnis Produk Packing (1) tas PP + karton (2) Bisa disesuaikan
Jangka rega EXW, FOB, CNF, CIF, DDU, lsp Katentuan Pembayaran T/T, Western Union, L/C
Pelabuhan Loading TIANJIN, CHINA Rincian Pangiriman Miturut segara / udara / darat / ekspres
Sample Lead Time 1.ransel umum: 3-9 dina Produksi Lead Time 500-1000 : 20-25 dina
1K-5K: 25-35 dina
5K-30K: 35-45 dina
 2.ransel rumit: 9-14 dina > 30K: luwih saka 45 dina
tas ransel rumit: rembugan dhewe

WHO WE ARE

1) Top 10 R&D oriented produsen tas ransel cerdas

2) 21 taun Produsèn darmabakti kanggo ngembangaken ransel cerdas

3) MOQ cilik kanggo ndhukung klien anyar

4) pangiriman cepet ASAP

OMASKA BRAND Pambuka

终极LOGO Filosofi perusahaan OMASKA: Kanthi platform kita kanggo gawe marem luwih akeh wong Kanthi produk kita kanggo entuk manfaat luwih akeh pelanggan
semangat perusahaan:Nggawe saben produk kanthi ati-atiNglayani pelanggan kanthi ati-ati OMASKA
OMASKA BACKPACKS misi kita:Nggawe lelungan luwih gampang Dadi pemasok bagasi & tas ransel sing paling apik

COOPERATE POLICYS

PRE-SALES:

1) Tim profesional kanggo ngladeni sampeyan: wis ngladeni 1580 perusahaan

IN-SALES:

1) Efisiensi: 8 jam kanggo sampling lan 7 dina pangiriman barang (paling cepet)

2) 3 dina siji nganyari kanggo kemajuan pesenan.

3) Tanggepan email sajrone 3 jam (wektu kerja).

4) Gawe conto nganti sampeyan wareg.

5) Nyedhiyani jadwal produksi lan foto supaya sampeyan nganyari babagan status produksi.

6) Sampel kapal kanggo mriksa sadurunge produksi massal.

7) Pangiriman pas wektune dijamin.

AFTER-SALES:

1) periode demurral kualitas 15 dina.

2) 365 dina jaminan pertukaran barang.

3) Nawakake bimbingan marketing.

4) Saben triwulan, siji peluncuran produk.

FAQ

P: Apa jumlah pesenan minimal kanggo tas ransel?

A: MOQ punika 600pcs / desain, nanging kita bakal nyoba kita paling apik kanggo ndhukung yen kurang saka 600pcs / design.For werna utawa pola, biasane MOQ punika 300pcs / werna (pola).

P: Informasi apa sing kudu diwenehake yen aku butuh rega / penawaran kanggo tas ransel?

A: Order Quantity, logo Customized lan syarat liyane, istilah Price (EXW, FOB, CIF etc.) lan syarat liyane yen sampeyan duwe.

P: Apa sampeyan bisa ngatur tas ransel miturut desain utawa conto kita dhewe?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani layanan OEM utawa ODM miturut kabutuhan beda pelanggan, kita duwe pengalaman sugih lan profesional ing urutan selaras, supaya kita kanthi saged kanggo ngatur produk karo designs utawa conto, lan nyedhiyani sawetara saran kanggo bantuan. perusahaan sampeyan kanggo ngatasi pitakonan utawa masalah profesional sing gegandhengan.

P: Apa kaluwihan saka pabrik koper & tas ransel OMASKA?

A: Produk kita digawe saka bahan perlindungan lingkungan;

Tim profesional sing nglayani 1.250 merek perusahaan/distributor/grosir kanggo nglayani sampeyan;

8 jam sampel pangiriman lan 7 dina pangiriman barang;

Kanthi 15 taun pengalaman profesional ing ngrancang produk tas cerdas.

P: Kita ora duwe desain dhewe kanggo tas ransel. Apa sampeyan bisa nampa pesenan ODM?

A: Ya, kita duwe tim desain karo pengalaman sugih ing desain backpacks, supaya kita bisa nyedhiyani layanan ODM miturut requirement pelanggan nanging biaya desain cukup kanggo backpacks kudu mbayar.

Q: Apa aku bisa duwe sampel tas ransel kanggo mriksa?

A: Ya ora masalah. Kita bisa nyedhiyani sampel backpacks.

Q: Apa istilah pembayaran?

A: T/T, Western Union, L/C, Alipay, Wechat bayar, O/A

P: Ing endi pabrik koper & ransel OMASKA sampeyan?

A: Kita Pabrik koper & ransel OMASKA dumunung ing Baigou, China.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • OMASKA CUSTOMIZE LOGO OEM HS810 FACTORY DIRECTLY WHOLESALE FASHION DESIGN BIG CAPACITY WATERPROOF LEISURE BACKPACKS

      OMASKA CUSTOMIZE LOGO OEM HS810 FACTORY DIRECTL...

        OMASKA CUSTOMIZE LOGO OEM HS810 PABRIK LANGSUNG GROSIR FASHION DESIGN BIG KAPASITAS WATERPROOF LEISURRE BACKpacks Apa tas ransel 20l cukup gedhe kanggo sekolah? Tas ransel sekolah kanthi kapasitas antara 15 nganti 20 liter cukup gedhe. Tas ransel iki kompak, nanging asring duwe kompartemen ekstra kanggo nyimpen kalkulator, pulpen, lan kunci. Ana uga tas ransel cilik kanthi kompartemen laptop lan tablet. Apa iku...

    • 2020 New Folding Backpack Portable Ultralight Waterproof Outdoor Multifunction Storage Folding Bag

      2020 New Folding Backpack Portable Ultralight W...

      Informasi Produk Warna kasedhiya: Black, blue, green, orange, grey. dark.blue, l.blue Product Sizes 34*20*55CM Bobot Barang 0.38KGS Gross Bobot 0.48KGS Departemen Unisex-dewasa Logo Omaska ​​utawa Customized logo Item model nomer RW531# MOQ 50pcs saben warna Best Sellers Rank 1805#, 1807#, 1811 #, 8774#, 023#,1901# Garansi & Dhukungan Garansi Produk: 1 taun 2020 Ransel Lipat Anyar Portabel Ultralight Tahan Air Luar Ruangan Multifungsi Tas Lipat Panyimpenan

    • OMASKA 2021 Fashion design whoelsale HS2036 Mommy Baby Backpack

      OMASKA 2021 Desain busana Whoelsale HS2036 Mom...

      Informasi Produk Werna kasedhiya: ************* NO. Item: HS2036# Ukuran: 26x18x41CM NW: 0.60 KGS GW: 0.62 KGS Departemen: unisex-dewasa Logo: Omaska ​​utawa Logo khusus MOQ 600 pcs Paling apik Peringkat Penjual HS2036# Garansi & Dhukungan Garansi Produk: 1 taun OMASKA 2021 Desain fashion whoelssale HS2036 Mommy Baby Backpack

    • Canton Fair OMASKA OEM ODM  business waterproof  men usb port oxford school backpack

      Canton Fair OMASKA OEM ODM bisnis anti banyu ...

      Ukuran produk 50*31*14CM Bobot Barang 0.7KGS Warna Abu-abu Ireng Biru Kemasan Siji tas kanggo saben tas pp, 35pcs kanggo siji karton, ukuran karton 50*60*70cm Logo Omaska ​​utawa logo Kustom Nomer item 004 MOQ 100 PCS Best Sellers Rank USB Garansi Strip Reflektif Port Pengisian & Garansi Produk Dhukungan: 1 taun

    • Omaska hiking backpack 60L Large Capacity  waterproof travel outdoor backpack with shoes compartment#whwjf1688

      Omaska ​​hiking backpack 60L Kapasitas Besar wate...

      Cara milih tas ransel njaba? Kaping pisanan, miturut kapasitas mbeta (mbebani bobot) lan kabutuhan panggunaan, kayata jarak lelungan, wektu, lan liya-liyane, pilih ukuran tas ransel sing dibutuhake Banjur ana pilihan fungsi: anti banyu, tahan nyandhang, warna, materi, apa desain sistem mbeta nyaman lan cukup, apa ana braket njero, lan liya-liyane. Ketentuan Dagang Panggunaan Travel/Laptop/Sehari-hari/Packing Produk Bisnis (1)Tas PP+karton(2)Bisa ...

    • Custom large capacity blue print polyester school laptop backpack

      Custom kapasitas gedhe polyester cetak biru scho ...

      Informasi Produk Werna sing kasedhiya: Ireng, abu-abu,Biru Ukuran Produk 32*15*50CM Bobot Barang 0.7 KGS Bobot Bruto 0.8 KGS Departemen Unisex-dewasa Logo Omaska ​​utawa Logo khusus Nomer model 1928# MOQ 500 PCS Paling laris Peringkat 1805#, 1807# , 1811#, 8774#, 023#,1901# Garansi & Dhukungan Garansi Produk: 1 taun Tas ransel laptop sekolah poliester cetak biru kapasitas gedhe khusus