OMASKA Diaper Bag Ransel sareng Portabel Ngaganti Pad Kantong Orok Unisex Besar Multipurpose Travel Back Pack pikeun Ibu Bapa #HS2015-2

Katerangan pondok:

Item No.: HS2015-2

Bahan: Oxford

Ukuran: 26,0 × 20,0 × 46,0 CM

Beurat: 0.54KGS

Lapisan: 210D poliéster

30 pcs per karton, ukuran karton 50x60x70CM, 18.5kgs per karton

urutan OEM / ODM (ngaropea logo)

Nampi pesenan SKD (Semi-Knocked Down).

50% T / T salaku deposit, kasaimbangan saméméh pengiriman barang


Rincian produk

Tag produk

PRODUCTS DESCRIPTIONKantong Mommy dirancang khusus sareng diproduksi pikeun genah ngurus orok sareng murangkalih. Produk orok, murangkalih sareng ibu-ibu dilebetkeun kana kantong sacara misah pikeun masihan genah pikeun ibu-ibu nyandak budakna.

12 18 19 0U9A6693 21 0U9A6724 22

Sarat dagang

Pamakéan Travel / Laptop / poean / Usaha Bungkusan Produk (1) kantong PP + karton (2) Bisa ngaropéa
Istilah Harga EXW, FOB, CNF, CIF, DDU, jsb Sarat pamayaran T/T, Western Union, L/C
Palabuhan Loading TIANJIN, CHINA Rincian pangiriman Ku laut / hawa / darat / express
Sampel Lead Time 1.backpacks umum: 3-9 poé Produksi kalungguhan Time 500-1000 : 20-25 poé
1K-5K: 25-35 poé
5K-30K: 35-45 poé
 2.backpacks pajeulit: 9-14days > 30K: leuwih ti 45 poé
backpacks pajeulit: dibahas misah

WHO WE ARE

1) Top 10 R&D produsén berorientasi tina backpacks calakan

2) 21 taun produsén dedicated ka ngamekarkeun backpacks calakan

3) MOQ Leutik pikeun ngarojong klien anyar

4) pangiriman gancang ASAP

OMASKA BRAND Bubuka

终极LOGO Filosofi perusahaan OMASKA: Kalayan platform kami pikeun nyugemakeun langkung seueur jalma Kalayan produk kami pikeun nguntungkeun langkung seueur konsumén
sumanget perusahaan:Nyiptakeun unggal produk kalayan ati-ati Ngalayanan pelanggan kalayan ati-ati OMASKA
OMASKA BACKPACKS misi kami:Ngajantenkeun perjalanan langkung gampangPikeun janten supplier koper & ransel pangsaéna

COOPERATE POLICYS

PRE-PENJUALAN:

1) Tim profésional pikeun ngalayanan anjeun: parantos ngaladénan 1580 perusahaan

DI-PENJUALAN:

1) Efisiensi: 8 jam pikeun sampling sareng 7 dinten pangiriman barang (gancang)

2) 3 poé hiji update pikeun kamajuan urutan.

3) réspon email dina 3 jam (waktos damel).

4) Jieun sampel nepi ka anjeun wareg.

5) Nyayogikeun jadwal produksi sareng poto pikeun ngajaga anjeun diropéa ngeunaan status produksi.

6) Kapal sampel pikeun mariksa saméméh produksi masal.

7) pangiriman timely dijamin.

Sanggeus Penjualan:

1) jaman demurral kualitas 15 poé.

2) 365 poé jaminan bursa barang.

3) Nawiskeun pituduh pamasaran.

4) Unggal quarterly, hiji peluncuran produk.

FAQ

Q: Naon kuantitas pesenan minimum anjeun pikeun ransel?

A: MOQ nyaeta 600pcs / design, tapi urang bakal coba pangalusna kami pikeun ngarojong lamun kirang ti 600pcs / design.For warna atawa pola, ilaharna MOQ nyaeta 300pcs / warna (pola).

Q: Jenis inpormasi anu kedah disayogikeun upami kuring peryogi harga / kutipan pikeun ransel?

A: Kuantitas Orde, Logo ngaropéa sareng sarat anu sanés, istilah Harga (EXW, FOB, CIF jsb.) sareng sarat anu sanés upami anjeun gaduh.

Q: Dupi anjeun ngaropea ransel nu nurutkeun desain urang sorangan atawa sampel?

A: Leres, urang tiasa nyayogikeun jasa OEM atanapi ODM dumasar kana kabutuhan palanggan anu béda, urang gaduh pangalaman anu beunghar sareng profésional dina urutan anu disaluyukeun, ku kituna kami sapinuhna tiasa ngaropea produk sareng desain anjeun atanapi conto, sareng masihan sababaraha saran pikeun ngabantosan. pausahaan anjeun pikeun ngajawab patarosan profésional patali atawa masalah.

Q: Naon kaunggulan pabrik koper & ransel OMASKA anjeun?

A: produk urang dijieunna tina bahan panyalindungan lingkungan;

Tim profésional anu ngalayanan 1.250 merek perusahaan / distributor / grosir pikeun ngalayanan anjeun;

8 jam sampel pangiriman jeung 7 poé barang pangiriman;

Kalayan 15 taun pangalaman profésional dina ngarancang produk kantong calakan.

Q: Urang teu boga desain sorangan pikeun backpacks. Naha anjeun tiasa nampi pesenan ODM?

A: Sumuhun, urang boga tim desain kalawan pangalaman euyeub dina desain backpacks, sangkan bisa nyadiakeun layanan ODM nurutkeun sarat konsumén 'tapi ongkos design lumrah pikeun backpacks kudu dibayar.

Q: Dupi abdi tiasa gaduh sampel ransel pikeun dipariksa?

A: Sumuhun, teu masalah. Urang bisa nyadiakeun sampel backpacks.

Q: Naon istilah pembayaran?

A: T/T, Western Union, L/C, Alipay, Wechat bayar, O/A

Q: Dimana pabrik koper & ransel OMASKA anjeun?

A: Urang Pabrik koper & ransel OMASKA lokasina di Baigou, Cina.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • OMASKA CUSTOMIZE LOGO OEM HS810 FACTORY DIRECTLY WHOLESALE FASHION DESIGN BIG CAPACITY WATERPROOF LEISURE BACKPACKS

      OMASKA SESUAIKAN LOGO OEM HS810 PABRIK DIRECTL...

        OMASKA SESUAIKAN LOGO OEM HS810 PABRIK LANGSUNG DESAIN FASHION GROSIR KAPASITAS BUNGA WATERPROOF RANGSEL Wéangan Naha ransel 20l cukup ageung pikeun sakola? Ransel sakola kalayan kapasitas antara 15 sareng 20 liter cukup ageung. Ransel ieu kompak, tapi sering gaduh kompartemen tambahan pikeun nyimpen kalkulator, pulpén, sareng konci. Aya ogé seueur ransel leutik sareng kompartemen laptop sareng tablet. Naon...

    • 2020 New Folding Backpack Portable Ultralight Waterproof Outdoor Multifunction Storage Folding Bag

      2020 Anyar Folding Ransel Portabel Ultralight W...

      Inpormasi Produk Warna sadia: Hideung, biru, héjo, oranyeu, kulawu. dark.blue, l.blue Produk Ukuran 34 * 20 * 55CM Item Beurat 0.38KGS Kasar Beurat 0.48KGS Departemen unisex-sawawa Logo Omaska ​​atawa logo ngaropéa Nomer model item RW531# MOQ 50pcs per warna Best Sellers Rengking 1805 #, 1807 #, 1811 #, 8774#, 023#,1901# Garansi & Rojongan Garansi Produk: 1 taun 2020 New Folding Backpack Portable Ultralight Waterproof Outdoor Multifunction Storage Folding Bag

    • OMASKA 2021 Fashion design whoelsale HS2036 Mommy Baby Backpack

      OMASKA 2021 Desain busana whoelssale HS2036 Ibu ...

      Inpormasi Produk Warna anu sayogi: ************* Item NO.: HS2036 # Ukuran: 26x18x41CM NW: 0.60 KGS GW: 0.62 KGS Departemen: Unisex-Dewasa Logo: Omaska ​​atanapi Logo ngaropéa MOQ 600 pcs Best Rengking Penjual HS2036# Garansi & Rojongan Garansi Produk: 1 taun OMASKA 2021 Desain busana whoelssale HS2036 Mommy Baby Ransel

    • Canton Fair OMASKA OEM ODM  business waterproof  men usb port oxford school backpack

      Canton Fair OMASKA OEM ODM bisnis waterproof ...

      Ukuran Produk 50 * 31 * 14CM Beurat Barang 0.7KGS Warna Gray Hideung Biru Bungkusan Hiji kantong pikeun per kantong pp, 35pcs pikeun hiji karton, ukuran karton 50 * 60 * 70cm Logo Omaska ​​atanapi logo ngaropéa Nomer barang 004 MOQ 100 PCS Penjual Pangalusna Peringkat USB Ngecas Port Reflective Strip Garansi & Rojongan Jaminan Produk: 1 taun

    • Omaska hiking backpack 60L Large Capacity  waterproof travel outdoor backpack with shoes compartment#whwjf1688

      Ransel hiking Omaska ​​60L Kapasitas ageung wate...

      Kumaha carana milih hiji ransel outdoor? Anu mimiti, nurutkeun kapasitas mawa anjeun (mawa beurat) jeung kabutuhan pamakéan, kayaning jarak perjalanan, waktu, jeung sajabana, milih sabaraha badag ransel nu peryogi Lajeng aya pilihan fungsionalitas: waterproof, maké-tahan, warna, bahan, naha desain sistem mawa téh nyaman jeung lumrah, naha aya hiji bracket jero, jsb istilah Trade Dianggo Travel / Laptop / Daily / Produk Usaha Packing (1) kantong PP + karton (2) Tiasa ...

    • Custom large capacity blue print polyester school laptop backpack

      Custom kapasitas badag biru print poliéster scho ...

      Inpormasi Produk Warna anu sayogi: Hideung, kulawu, Biru Ukuran Produk 32 * 15 * 50CM Beurat Barang 0.7 KGS Beurat Kasar 0.8 KGS Departemen Unisex-Dewasa Logo Omaska ​​atanapi Logo ngaropéa Nomer modél 1928# MOQ 500 PCS Pangalusna Rengking 1805#, 1807# , 1811#, 8774#, 023#,1901# Garansi & Rojongan Garansi Produk: 1 taun Custom ransel laptop sakola poliéster cetak biru kapasitas ageung