. China OMASKA Custom Waterproof Kapasitas Gedhe Popok Bag kanggo Foldable Baby Bed Travel Mommy Diaper Bag Backpack #HS2083 Produsen lan Supplier |Omaska

OMASKA Kustom Tahan Air Tas Popok Kapasitas Besar untuk Kasur Bayi Lipat Perjalanan Tas Popok Ibu #HS2083

Katrangan singkat:

Nomer Item: HS2083#

Bahan: Oxford

Ukuran: 31.0*25.0*43.0 CM

Bobot: 1.2 KGS

Lining: 210D polyester

20 pcs per karton, ukuran karton 50x60x70CM, 20kgs per karton

OEM/ODM pesenan (logo ngatur)

50% T / T minangka simpenan, imbangan sadurunge pangiriman


Detail Produk

Tag produk

DESKRIPSI PRODUK

1

Cara milih tas ransel diaper?

Milih Gaya Pilih tas popok gaya utusan yen sampeyan seneng tas sing luwih cilik lan teratur.Tas Messenger biasane duwe tali gedhe sing nutupi 1 pundhak sampeyan.Pilih tote yen sampeyan pengin tas sing luwih gedhe kanthi akeh ruang.… Pilih tas ransel yen sampeyan pengin ngimbangi bobot.… Pilih desainer maneh yen tas mewah iku penting kanggo sampeyan.…9

tas popok (utawa tas popok) minangka tas panyimpenan kanthi akeh kanthong sing cukup wiyar kanggo nggawa popok lan kabeh barang sing gegandhengan karo bayi nalika metu saka kulawarga.7

 

Syarat dagang

Panggunaan Lelungan / Laptop / Saben dina / Bisnis Produk Packing (1) tas PP + karton (2) Bisa disesuaikan
Jangka rega EXW, FOB, CNF, CIF, DDU, lsp Syarat-syarat pembayaran T/T, Western Union, L/C
Pelabuhan Loading TIANJIN, CHINA Rincian Pangiriman Miturut segara / udara / darat / ekspres
Sample Lead Time 1.ransel umum: 3-9 dina Produksi Lead Time 500-1000 : 20-25 dina
1K-5K: 25-35 dina
5K-30K: 35-45 dina
2.ransel rumit: 9-14 dina > 30K: luwih saka 45 dina
tas ransel rumit: rembugan dhewe

SAPA KITA

1) Top 10 R&D oriented produsen tas ransel cerdas

2) Produsèn 21 taun darmabakti kanggo ngembangaken ransel cerdas

3) MOQ cilik kanggo ndhukung klien anyar

4) pangiriman cepet ASAP

OMASKA BRAND Pambuka

终极LOGO Filosofi perusahaan OMASKA:Kanthi platform kita kanggo gawe marem luwih akeh wong Kanthi produk kita kanggo entuk manfaat luwih akeh pelanggan
semangat perusahaan:Nggawe saben produk kanthi ati-atiNglayani pelanggan kanthi ati-ati OMASKA
OMASKA BACKPACK misi kita:Nggawe lelungan luwih gampang Dadi pemasok bagasi & tas ransel sing paling apik

KEBIJAKAN KOPERASI

PRE-SALES:

1) Tim profesional kanggo ngladeni sampeyan: wis ngladeni 1580 perusahaan

IN-SALES:

1) Efisiensi: 8 jam kanggo sampling lan 7 dina pangiriman barang (paling cepet)

2) 3 dina siji nganyari kanggo kemajuan pesenan.

3) Tanggepan email sajrone 3 jam (wektu kerja).

4) Gawe conto nganti sampeyan wareg.

5) Nyedhiyani jadwal produksi lan foto supaya sampeyan nganyari babagan status produksi.

6) Sampel kapal kanggo mriksa sadurunge produksi massal.

7) Pangiriman pas wektune dijamin.

AFTER-SALES:

1) Periode demurral kualitas 15 dina.

2) 365 dina jaminan pertukaran barang.

3) Nawakake bimbingan marketing.

4) Saben triwulan, siji peluncuran produk.

FAQ

P: Apa jumlah pesenan minimal kanggo tas ransel?

A: MOQ punika 600pcs / desain, nanging kita bakal nyoba kita paling apik kanggo ndhukung yen kurang saka 600pcs / design.For werna utawa pola, biasane MOQ punika 300pcs / werna (pola).

P: Informasi apa sing kudu diwenehake yen aku butuh rega / penawaran kanggo tas ransel?

A: Order Quantity, logo Customized lan syarat liyane, istilah Price (EXW, FOB, CIF etc.) lan syarat liyane yen sampeyan duwe.

Q: Apa sampeyan bisa ngatur tas ransel miturut desain utawa conto kita dhewe?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani layanan OEM utawa ODM miturut kabutuhan beda pelanggan, kita duwe pengalaman sugih lan profesional ing urutan selaras, supaya kita kanthi saged kanggo ngatur produk karo designs utawa conto, lan nyedhiyani sawetara saran kanggo bantuan. perusahaan sampeyan kanggo ngatasi pitakonan utawa masalah profesional sing gegandhengan.

P: Apa kaluwihan saka pabrik koper & tas ransel OMASKA?

A: Produk kita digawe saka bahan perlindungan lingkungan;

Tim profesional sing nglayani 1.250 merek perusahaan/distributor/grosir kanggo nglayani sampeyan;

8 jam sampel pangiriman lan 7 dina pangiriman barang;

Kanthi 15 taun pengalaman profesional ing ngrancang produk tas cerdas.

P: Kita ora duwe desain dhewe kanggo tas ransel.Apa sampeyan bisa nampa pesenan ODM?

A: Ya, kita duwe tim desain karo pengalaman sugih ing desain backpacks, supaya kita bisa nyedhiyani layanan ODM miturut requirement pelanggan nanging biaya desain cukup kanggo backpacks kudu mbayar.

Q: Apa aku bisa duwe sampel tas ransel kanggo mriksa?

A: Ya ora masalah.Kita bisa nyedhiyani sampel tas ransel.

Q: Apa istilah pembayaran?

A: T/T, Western Union, L/C, Alipay, Wechat bayar, O/A

P: Ing endi pabrik koper & ransel OMASKA sampeyan?

A: KitaPabrik koper & ransel OMASKAdumunung ing Baigou, China.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • 2020 Canton Fair OMASKA kualitas tinggi port pengisian USB port pengisian daya tas ransel laptop

      2020 Canton Fair OMASKA kualitas dhuwur gedhe capa ...

    • Tas ransel taktis militer Omaska#APL076

      Tas ransel taktis militer Omaska#APL076

      Cara milih tas ransel njaba?Kaping pisanan, miturut kapasitas mbeta (mbebani bobot) lan kabutuhan panggunaan, kayata jarak lelungan, wektu, lan liya-liyane, pilih ukuran tas ransel sing dibutuhake Banjur ana pilihan fungsi: anti banyu, tahan nyandhang, warna, materi, apa desain sistem nggawa nyaman lan cukup, apa ana bracket njero, etc. Gedhe Multi-Kompartemen lan Kanthong: Kapisah Kompartemen Laptop: Cocog ing UNDER 15.6 Inch Laptop lan Mac M...

    • laris 2019 amazon fashion grosir kustom travel smart tas ransel laptop nilon

      panas sade 2019 amazon fashion grosir custo ...

      Informasi Produk Werna kasedhiya: Ireng, abu-abu Ukuran Produk 29 * 13 * 43CM Bobot Barang 1,8 kilogram Bobot reged 2,0 kilogram Departemen Unisex-dewasa Logo Omaska ​​utawa Logo khusus Nomer model 1810# MOQ 600 PCS Paling Sellers Peringkat 1805#, 1807#, 1811 #, 8774#, 023#,1901# Garansi & Dhukungan Garansi Produk: 1 taun Tas ransel laptop bisnis Omaska ​​iki pas karo komputer nganti 15,6 inci ing saku ngarep.Iki kalebu kompartemen media lan kanthong rahasia ing b ...

    • 2021 OMASKA desain anyar 3404 fashion pabrik kualitas dhuwur langsung nyuplai tas ransel

      2021 OMASKA desain anyar 3404 fashion kualitas dhuwur ...

      Informasi Produk Werna kasedhiya: Ireng, Abu-abu, D.biru Item NO.: 3404# Ukuran: 30x13x41CM NW: 0.38 KGS GW: 0.4 KGS Departemen: unisex-dewasa Logo: Omaska ​​utawa logo Custom MOQ 600 pcs Best Sellers Rank 3404# Garansi & Dhukungan Garansi Produk: 1 taun 2021 OMASKA desain anyar 3404 fashion kualitas dhuwur pabrik langsung nyuplai ransel

    • Tas ransel laptop USB Canton Fair 2020

      Tas ransel laptop USB Canton Fair 2020

      Nama Tas ransel pengisi daya USB multifungsi multifungsi Anti maling Tas Ransel Laptop Cerdas dengan port Pengisian USB No item SWZ21 Bahan NYON Ukuran 42*12*30CM Kemasan SATU PCS SATU POLY TAS, 20PCS SATU KARTON 40*40*50CM MOQ 20PCS

    • Pabrik tas MOMMY profesional OMASKA grosir langsung AMAZON EBAY laris Ganti tas maternity

      Pabrik tas MOMMY profesional OMASKA langsung ...

      Informasi Produk Werna kasedhiya: D.biru, Jambon, Ireng, l.biru, ungu, ijo, abang Ukuran Produk 31*25*43CM Bobot Barang 1.2 KGS Bobot Bruto 1.4 KGS Departemen Unisex-dewasa Logo Omaska ​​utawa Logo khusus Nomer model HS -2080 # MOQ 500 PCS Best Sellers Rank 1805 #, 1807 #, 1811 #, 8774 #, 023 #, 1901 # Garansi & Dhukungan Garansi Produk: 1 taun OMASKA profesional MOMMY pabrik tas langsung grosir AMAZON EBAY hot sade Ngganti maternity bag