OMASKA Kustom Waterproof Kantong Popok Kapasitas Besar pikeun Ranjang Orok Lipat Perjalanan Kantong Popok Mommy #HS2083

Katerangan pondok:

Item No.: HS2083#

Bahan: Oxford

Ukuran: 31,0 × 25,0 × 43,0 CM

Beurat: 1,2 KGS

Lapisan: 210D poliéster

20 pcs per karton, ukuran karton 50x60x70CM, 20kgs per karton

urutan OEM / ODM (ngaropea logo)

50% T / T salaku deposit, kasaimbangan saméméh pengiriman barang


Rincian produk

Tag produk

PRODUCTS DESCRIPTION

1

Kumaha carana milih kantong popok ransel?

Milih Gaya Pilih kantong popok gaya utusan upami anjeun resep kantong anu langkung alit sareng teratur. Kantong utusan biasana gaduh tali ageung anu ngagantung dina 1 taktak anjeun. Pilih tote upami anjeun hoyong kantong anu langkung ageung sareng seueur rohangan. … Pilih ransel upami anjeun hoyong saimbang beuratna. … Pilih deui desainer upami kantong méwah penting pikeun anjeun. …9

Kantong popok (atanapi kantong popok) nyaéta kantong panyimpen anu seueur kantong anu cukup lega pikeun nyandak popok sareng sadaya barang anu aya hubunganana sareng orok nalika angkat kaluar kulawarga.7

 

Sarat dagang

Pamakéan Travel / Laptop / poean / Usaha Bungkusan Produk (1) kantong PP + karton (2) Bisa ngaropéa
Istilah Harga EXW, FOB, CNF, CIF, DDU, jsb Sarat pamayaran T/T, Western Union, L/C
Palabuhan Loading TIANJIN, CHINA Rincian pangiriman Ku laut / hawa / darat / express
Sampel Lead Time 1.backpacks umum: 3-9 poé Produksi kalungguhan Time 500-1000 : 20-25 poé
1K-5K: 25-35 poé
5K-30K: 35-45 poé
 2.backpacks pajeulit: 9-14days > 30K: leuwih ti 45 poé
backpacks pajeulit: dibahas misah

WHO WE ARE

1) Top 10 R&D produsén berorientasi tina backpacks calakan

2) 21 taun produsén dedicated ka ngamekarkeun backpacks calakan

3) MOQ Leutik pikeun ngarojong klien anyar

4) pangiriman gancang ASAP

OMASKA BRAND Bubuka

终极LOGO Filosofi perusahaan OMASKA: Kalayan platform kami pikeun nyugemakeun langkung seueur jalma Kalayan produk kami pikeun nguntungkeun langkung seueur konsumén
sumanget perusahaan:Nyiptakeun unggal produk kalayan ati-ati Ngalayanan pelanggan kalayan ati-ati OMASKA
OMASKA BACKPACKS misi kami:Ngajantenkeun perjalanan langkung gampangPikeun janten supplier koper & ransel pangsaéna

COOPERATE POLICYS

PRE-PENJUALAN:

1) Tim profésional pikeun ngalayanan anjeun: parantos ngaladénan 1580 perusahaan

DI-PENJUALAN:

1) Efisiensi: 8 jam pikeun sampling sareng 7 dinten pangiriman barang (paling gancang)

2) 3 poé hiji update pikeun kamajuan urutan.

3) réspon email dina 3 jam (waktos damel).

4) Jieun sampel nepi ka anjeun wareg.

5) Nyayogikeun jadwal produksi sareng poto pikeun ngajaga anjeun diropéa ngeunaan status produksi.

6) Kapal sampel pikeun mariksa saméméh produksi masal.

7) pangiriman timely dijamin.

Sanggeus Penjualan:

1) jaman demurral kualitas 15 poé.

2) 365 poé jaminan bursa barang.

3) Nawiskeun pituduh pamasaran.

4) Unggal quarterly, hiji peluncuran produk.

FAQ

Q: Naon kuantitas pesenan minimum anjeun pikeun ransel?

A: MOQ nyaeta 600pcs / design, tapi urang bakal coba pangalusna kami pikeun ngarojong lamun kirang ti 600pcs / design.For warna atawa pola, ilaharna MOQ nyaeta 300pcs / warna (pola).

Q: Jenis inpormasi anu kedah disayogikeun upami kuring peryogi harga / kutipan pikeun ransel?

A: Kuantitas Orde, Logo ngaropéa sareng sarat anu sanés, istilah Harga (EXW, FOB, CIF jsb.) sareng sarat anu sanés upami anjeun gaduh.

Q: Dupi anjeun ngaropea ransel nu nurutkeun desain urang sorangan atawa sampel?

A: Leres, urang tiasa nyayogikeun jasa OEM atanapi ODM dumasar kana kabutuhan palanggan anu béda-béda, urang gaduh pangalaman anu beunghar sareng profésional dina urutan anu disaluyukeun, ku kituna kami sapinuhna tiasa ngaropea produk sareng desain atanapi conto anjeun, sareng masihan sababaraha saran pikeun ngabantosan. pausahaan anjeun pikeun ngajawab patarosan profésional patali atawa masalah.

Q: Naon kaunggulan pabrik koper & ransel OMASKA anjeun?

A: produk urang dijieunna tina bahan panyalindungan lingkungan;

Tim profésional anu ngalayanan 1.250 merek perusahaan / distributor / grosir pikeun ngalayanan anjeun;

8 jam sampel pangiriman jeung 7 poé barang pangiriman;

Kalayan 15 taun pangalaman profésional dina ngarancang produk kantong calakan.

Q: Urang teu boga desain sorangan pikeun backpacks. Naha anjeun tiasa nampi pesenan ODM?

A: Sumuhun, urang boga tim desain kalawan pangalaman euyeub dina desain backpacks, sangkan bisa nyadiakeun layanan ODM nurutkeun sarat konsumén 'tapi ongkos design lumrah pikeun backpacks kudu dibayar.

Q: Dupi abdi tiasa gaduh sampel ransel pikeun dipariksa?

A: Sumuhun, teu masalah. Urang bisa nyadiakeun sampel backpacks.

Q: Naon istilah pembayaran?

A: T/T, Western Union, L/C, Alipay, Wechat bayar, O/A

Q: Dimana pabrik koper & ransel OMASKA anjeun?

A: Urang Pabrik koper & ransel OMASKA lokasina di Baigou, Cina.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • OMASKA Diaper Bag Backpack with Portable Changing Pad Large Unisex Baby Bags Multipurpose Travel Back Pack for Moms Dad #HS2015-2

      OMASKA Diaper Bag Ransel sareng Portabel Changi ...

      Kantong mommy dirancang khusus sareng diproduksi pikeun genah ngurus orok sareng murangkalih. Produk orok, murangkalih sareng ibu-ibu dilebetkeun kana kantong sacara misah pikeun masihan genah pikeun ibu-ibu nyandak budakna. Istilah Dagang Pamakéan Travel/Laptop/Poéan/Packing Produk Usaha (1) Kantong PP + karton (2) Bisa ngaropéa Istilah Harga EXW, FOB, CNF, CIF, DDU, jsb Sarat Pembayaran T/T, Western Union, L/C Pelabuhan Loading TIANJIN, CHINA Deta Pengiriman...

    • Omasak backpack factory recommend laptop backpacks 15.6 inch for man women computer bags#HS1329

      Pabrik ransel Omasak nyarankeun ransel laptop ...

      Naha ransel laptop aman? Ulah overload ransel anjeun: Sanajan laptop anjeun ditangtayungan bisi na, ruksakna ransel anjeun masih bisa ngabalukarkeun masalah. Talina tiasa putus atanapi dileungitkeun, sareng handapeun kantong anjeun tiasa robek upami anjeun nahan beurat teuing. Pabrik ransel profésional nyarankeun ransel laptop 15,6 inci pikeun lalaki awéwé kantong komputer Istilah dagang Pamakéan Travel / Laptop / Daily / Usaha Produk Bungkusan (1) kantong PP + karton (2) Bisa ngaropéa Harga Istilah EXW, FOB, C ...

    • OMASKA Smart Backpack For Travelling Bagpack Mens Business Back Packs Laptop Travel Backpack Bag With USB Charging Port LXT9095

      OMASKA Smart Ransel Pikeun Iinditan Bagpack Me...

      Naha ransel laptop aman? Ulah overload ransel anjeun: Sanajan laptop anjeun ditangtayungan bisi na, ruksakna ransel anjeun masih bisa ngabalukarkeun masalah. Talina tiasa putus atanapi dileungitkeun, sareng handapeun kantong anjeun tiasa robek upami anjeun nahan beurat teuing. Pabrik ransel profésional nyarankeun ransel laptop 15,6 inci pikeun kantong komputer awéwé awéwé Sarat dagang Pamakéan Perjalanan / Laptop / Harian / Pembungkusan Produk Usaha (1) kantong PP + karton (2) Tiasa ngaropéa Istilah Harga EXW, FOB, ...

    • 2021 OMASKA 12pcs 16pcs set 005# hot selling CKD (semi finished) ABS luggage

      2021 OMASKA 12pcs 16pcs set 005 # jual panas CK...

      Inpormasi Produk Warna sadia: Hideung, pérak, biru, wungu, l.emas, héjo Ukuran Produk 18″19″20″21″22″23″24″25″26″27″28″29″ Beurat Net 32.6KGS 33.6KGS Departemen Unisex Logo Omaska ​​atanapi Logo Disesuaikeun Nomer modél SZ005# MOQ 370sets = 1X40HQ wadahna Best Sellers Rank 005# Garansi & Rojongan Jaminan Produk: 1 taun 2021 OMASKA 12pcs 16pcs set jual panas CKD (semi ...

    • 2021 OMASKA NEW TREND TSX21016 WHOESALE HIGH QUALITY BUSINESS BACKPACK

      2021 OMASKA TREN ANYAR TSX21016 WHOESALE HIGH QU...

      Inpormasi Produk Warna sadia: Hideung, Gray Item NO .: TSX21016# Ukuran: 30x19x46CM NW: 0,85 KGS GW: 0,95 KGS Departemen: Unisex-dewasa Logo: Omaska ​​atanapi logo ngaropéa MOQ 600 PCS Best Sellers Rank TSX21016 # Garansi & Rojongan Jaminan Produk 1 taun 2021 OMASKA NEW TREND TSX21016 WHOESALE ransel bisnis kualitas luhur ransel bisnis kualitas luhur sareng bagian anu tiasa dilegakeun pikeun ngabantosan langkung seueur barang di jero ransel Ransel bisnis sareng 2 bulckes pikeun ...

    • Meinaili 2019 smart usb charge port nylon custom laptop backpack bag

      Meinaili 2019 pinter usb muatan port nilon custo ...

      Inpormasi Produk Warna anu sayogi: Hideung, kulawu, biru Ukuran Produk 31 * 15 * 45CM Beurat Barang 1,9 pon Beurat Kasar 2,0 pon Departemen Unisex-dewasa Logo Omaska ​​atanapi Logo ngaropéa Nomer modél 1801# MOQ 600 PCS Pangalusna Rengking 1805#, 1807# , 1811#, 8774#, 023#,1901# Garansi & Rojongan Garansi Produk: 1 taun Pek ieu ti Omaska ​​ngagaduhan jumlah komponén organisasi anu héran pikeun beuratna anu hampang (sahandapeun dua pon). Aya empuk la...